April 12, 2010

tim kai?

Boleh tak seseorang beritahu aku kenapa sekarang ni clicking this round silver shutter feels the same no more? Sebab tak ada subjek kah? Sebab tak ada komuniti kah? Tak ada sokongan moral? Gajet tak up-to-date? Hobi fotografi sudah ketinggalan zaman?

Bosan lah rerakan sudah tidak memanaskan kamera masing-masing. Biarkan shutter berkeladak serta menjadi perkampungan penempatan semut dan dipenuhi sarang lelabah. Berhabis duit beribu-ribuan ke arah pembaziran secara tidak lansung.

Ayuh laa. Bikin sesuatu kasi bermakna sikit pengakhiran kronologi hidup kita di UTP ni.

Ayuh aku kata.

Jom lah oi.

Please?

p/s : missy aa, mahu teman awak punye loe kong ini main kamera ah?

9 comments:

NoOnA said...
This comment has been removed by the author.
kumansakti said...

aku baca: "NoOnA said...
This post has been removed by the author."

What did she say?

Encik Jurassic said...

entoh.
aku pun tak sempat bace.
bile kau ckp cmni baru aku tahu pun~

kumansakti said...

Komen tak jadik la tue~

mr d0b said...

bersara la der..ak ad compact camera jer skrg

Encik Jurassic said...

haa,ye ke.
insyallah aku akn bersara.
tgk lah cmne.
rugi2.
:D

kumansakti said...
This comment has been removed by the author.
kumansakti said...

tolak aku dslr. gtau best price dulu nt aku tgk camana
btw missy ko ada style liyana fizzy ar.. hehehe

Encik Jurassic said...

tolak dslr?
hmm,cam tak je.
aku sayang natang tu,hehe.
kau tarik laa daripada org lain,i'm not selling mine~
missy aku mmg stylo.
:D